Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 21105 al 21124 
AsuntoAutor
El Saga accèssit F Lluís Ca
Jornada de termina Dr. Joan
El catàleg Josep Pu
Re: El Saga accèss Pep Nogu
Re: Jornada de ter Rosa Mª
Terminals lleugers Dr. Joan
Catàleg Dr. Joan
Re: Terminals lleu Rosa Mª
Re: Conversor MP3 Enric Bu
Re: Conversor MP3 Enric Bu
Re: Jornada de ter Mª José
Re: Re: Jornada de =?UTF-8?
És normal que no a Joan
Re: És normal que Pau Tomé
Re: ? normal que n Miquel F
RE: És normal que Dr. Joan
Auditoria impresso IES Ramo
Re: Auditoria impr Salvador
Re: Auditoria impr Pau Tomé
Re: Auditoria impr AGS
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Página principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 21096     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:[aulainf] El correu electrònic de Hotmail, disponible en catal à
Fecha:Viernes, 20 de Febrero, 2009  16:09:20 (+0000)
Autor:Josep Mejias <josepmejias @.....es>


Hola,

Us he enganxat la notícia tot seguit:


" Tots els usuaris del servei de correu electrònic Hotmail de Microsoft podran veure'n la interfície en català a partir d'aquest divendres. D'aquesta manera, la corporació ha conclòs la traducció a la llengua catalana de tots els serveis de Windows Live.

ACN A la vegada, Microsoft ha satisfet una petició històrica de la Plataforma per la Llengua, que ha assegurat que la traducció ha arribat 'en part' gràcies a la seva tasca. El 2007 l'organització va denunciar 'el tracte discriminatori que patia la comunicat lingüística catalana' mitjançant la compra de 'hotmail.cat'. Ara, aquest domini és de Microsoft i és la porta a la nova versió catalana d'un dels serveis de correu electrònic més populars de tot el món.
Des d'aquest divendres tots els usuaris de Hotmail podran configurar la interfície dels seus comptes de correu en català. Simplement hauran de modificar l'idioma de per defecte de la interfície accedint a l'opció de configuració que apareix a la pantalla d'entrada al servei. D'aquesta manera, tots els serveis de Windows Live de Microsoft, entre els quals es troba Hotmail i el Windows Live Messenger, ja estan disponibles en català. La traducció dels altres programes del paquet està disponible des del desembre passat.

La Plataforma per la Llengua ha dit que la traducció ha arribat 'en part' gràcies a la campanya que va començar fa uns anys, amb la qual reclamava que la companyia inclogués el català en tots els productes de gran consum. L'organització va denunciar el 2007, mitjançant la compra de www.hotmail.cat, el 'tracte discriminatori que partia la comunitat lingüística catalana' perquè el servei de correu no estava disponible en català. Ara, aquest domini és de Microsoft i permet igualment accedir a la versió en català de Hotmail i del Windows Live.

L'entitat ha felicitat Microsoft per incorporar el català entre els idiomes en què està disponible la interfície de Hotmail. Tot i això, ha recordat en una nota de premsa que correus d'altres multinacionals, com el GMail de google, ja estan disponibles en català 'des de fa temps'. "


Salut,
Josep Mejías

A
A
A

Crea tu propia Red Social de Noticias
O participa en las muchas ya creadas. ¡Es lo último, es útil y divertido! ¿A qué esperas?
es.corank.com