Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 21061 al 21080 
AsuntoAutor
Re: Re: Acord m$ - Sergi Tu
Re: Re: Acord m$ - acaviede
Pacte M$ i General Joan
Acord M$ i General Joan
proves Josep Al
Re: proves Pau TomÚ
Re: Re: Acord m$ - AGS
Re: Re: Acord m$ - Josep Pu
prova de funcionam Pep Nogu
Re: proves Pep Nogu
Re: prova de funci Pau TomÚ
Re: prova de funci Anna Cru
El correu electr˛n Josep Me
I el que es recull Dr. Joan
Re: Re: Acord m$ - Josep Fe
Algunes idees per Pep Nogu
El que diu la prem Dr. Joan
No arriben els mis Josep Al
L'acord M$ - Gene Dr. Joan
No arriben els mis Dr. Joan
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Pßgina principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 21096     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:[aulainf] El correu electr˛nic de Hotmail, disponible en catal Ó
Fecha:Viernes, 20 de Febrero, 2009  16:09:20 (+0000)
Autor:Josep Mejias <josepmejias @.....es>


Hola,

Us he enganxat la notícia tot seguit:


" Tots els usuaris del servei de correu electr˛nic Hotmail de Microsoft podran veure'n la interfície en catalÓ a partir d'aquest divendres. D'aquesta manera, la corporació ha concl˛s la traducció a la llengua catalana de tots els serveis de Windows Live.

ACN A la vegada, Microsoft ha satisfet una petició hist˛rica de la Plataforma per la Llengua, que ha assegurat que la traducció ha arribat 'en part' grÓcies a la seva tasca. El 2007 l'organització va denunciar 'el tracte discriminatori que patia la comunicat lingŘística catalana' mitjanšant la compra de 'hotmail.cat'. Ara, aquest domini és de Microsoft i és la porta a la nova versió catalana d'un dels serveis de correu electr˛nic més populars de tot el món.
Des d'aquest divendres tots els usuaris de Hotmail podran configurar la interfície dels seus comptes de correu en catalÓ. Simplement hauran de modificar l'idioma de per defecte de la interfície accedint a l'opció de configuració que apareix a la pantalla d'entrada al servei. D'aquesta manera, tots els serveis de Windows Live de Microsoft, entre els quals es troba Hotmail i el Windows Live Messenger, ja estan disponibles en catalÓ. La traducció dels altres programes del paquet estÓ disponible des del desembre passat.

La Plataforma per la Llengua ha dit que la traducció ha arribat 'en part' grÓcies a la campanya que va comenšar fa uns anys, amb la qual reclamava que la companyia inclogués el catalÓ en tots els productes de gran consum. L'organització va denunciar el 2007, mitjanšant la compra de www.hotmail.cat, el 'tracte discriminatori que partia la comunitat lingŘística catalana' perquŔ el servei de correu no estava disponible en catalÓ. Ara, aquest domini és de Microsoft i permet igualment accedir a la versió en catalÓ de Hotmail i del Windows Live.

L'entitat ha felicitat Microsoft per incorporar el catalÓ entre els idiomes en quŔ estÓ disponible la interfície de Hotmail. Tot i aix˛, ha recordat en una nota de premsa que correus d'altres multinacionals, com el GMail de google, ja estan disponibles en catalÓ 'des de fa temps'. "


Salut,
Josep Mejías

A
A
A

Crea tu propia Red Social de Noticias
O participa en las muchas ya creadas. ¡Es lo último, es útil y divertido! ¿A qué esperas?
es.corank.com