Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 21005 al 21024 
AsuntoAutor
Re: Linkat, fiasco Josep Pu
Linkat, un fiasco? Dr. Joan
Re: Linkat, un fia Josep Pu
Re: Linkat, un fia Sergi Tu
Clonar sistemes Fr Josep Pu
Re: Linkat, un fia Josep Pu
Re: Linkat, un fia Jordi Ma
Linkat, un fiasco? Dr. Joan
Re: Linkat, un fia Sergi Tu
Re: Linkat, un fia Sergi Tu
Re: Linkat, un fia Sergi Tu
Re: Linkat, un fia Josep Pu
Re: Linkat, un fia Dr. Joan
Re: Linkat, un fia Josep Pu
Re: Linkat, un fia Jordi Ma
Re: Linkat, un fia Manel So
Re: Linkat, un fia Josep Pu
Xerrada sobre guif Sergi Tu
Novetats Linkat (o Dr. Joan
Novetats Linkat Joan
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Página principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 21047     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:[aulainf] Novetats Linkat
Fecha: 5 de Febrero, 2009  11:06:34 (+0100)
Autor:Joan <jdegra25 @.....es>

Hola,


Us envio des de la web d'elistas el missatge que he enviat 2 cops i que no ha estat publicat.


-----------------------------------------------------------

Benvolguts/des,

Us envio les darreres novetats relacionades amb la Linkat.

Hem començat l'any amb un canvi de look del portal Linkat i esperem aviat obrir l'espai wiki per tal que la comunitat d'usuaris linkat pugui participar activament.


Avui hem publicat una notícia al portal referent al canvi de la base de Linkat. Com sabreu, Linkat es basa en el producte empresarial de Novell SLE10, el canvi que veurem vindrà de la mà de la distribució comunitària openSuSe 11.1. Aquesta distribució incorpora les darreres versions de programes, biblioteques i kernel. Aquest canvi representa l'evolució natural de la distribució i una millora important del projecte.


Una altra notícia que ha aparegut avui mateix al portal de Gencat ha estat aquesta i està relacionada amb l'ús de NetBooks i Linkat:

"Educació posa en marxa el programari lliure Linkat en ordinadors ultralleugers a l'IES Miquel Tarradell de Barcelona"


Us copio la notícia sencera:

"

* 22 alumnes d’aquest centre rebran en préstec fins a final de curs aquests ordinadors són especialment adients per a l’ús escolar gràcies a la combinació de solidesa i simplicitat
* El Departament d’Educació i l’empresa Diode han col·laborat per adaptar aquests equipaments al programari Linkat
* L’IES Miquel Tarradell començarà a utilitzar aquests ordinadors ultralleugers amb els alumnes de Batxillerat, que tenen una àmplia experiència en l’ús de les noves tecnologies com a eina d’aprenentatge

L’Institut d’Educació Secundària Miquel Tarradell de Barcelona serà el primer que treballarà amb els ordinadors ultralleugers de baix cost per a cada alumne i el sistema operatiu Linkat de programari lliure com a material bàsic de classe. El conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha presidit avui l’acte de lliurament d’aquest material, cedit per l’empresa Diode España.

Els ordinadors ultralleugers que funcionen amb el sistema operatiu Linkat de programari lliure en català permetran que els 22 estudiants de segon de Batxillerat estudiïn i rebin les classes a partir dels materials digitals en comptes dels llibres de text i la pissarra. Aquesta tipologia d’equipaments és la prevista en el projecte “One Laptop per Child”, impulsat per Nicholas Negroponte des del Massachusetts Institute of Technology (MIT) i és especialment indicada per a usos escolar gràcies a la seva combinació de robustesa i simplicitat.

A Catalunya, el Departament d’Educació ha col·laborat amb l’empresa Diode per adaptar aquests ordinadors lleugers al programari Linkat de programari lliure. La introducció d’aquests ordinadors a l’IES Miquel Tarradell és la prova pilot que posarà en funcionament aquest tipus d’ordinadors amb el programari Linkat.


Llarga experiència en noves tecnologies

L’IES Miquel Tarradell es va fundar el curs 1996-1997. Actualment compta amb dues línies ( dues classes per curs) d’ESO, una de Batxillerat i tres cicles formatius: el CFGM d’Atenció Sociosanitària, el CFGS d’Integració Social i el CFGS d’Educació Infantil.. Els seus alumnes provenen de vint països diferents.

Aquest centre educatiu va rebre el Premi Catalunya Educació de l’any 2005 per posar en marxa experiències d’innovació pedagògica per resoldre amb èxit la integració de l’alumnat nouvingut.

Va ser, a més, un dels 20 primers centres educatius que van fer servir el programa Linkat, al febrer de 2006. I de fet, els alumnes que ara cursen segon de Batxillerat tenen una àmplia experiència en l’ús de les noves tecnologies basades en el programari lliure en català com a part de les eines d’aprenentatge.

Des de tercer curs d’ESO van estudiar seguint un projecte propi del centre en què s’utilitzaven com a eix vertebrador les produccions audiovisuals, els mitjans de comunicació, el treball cooperatiu i els materials elaborats pels mateixos professors.

Amb aquestes eines, l’aprenentatge es basava en assolir unes determinades competències a través d’activitats que combinessin allò que s’havia d’aprendre en les diferents assignatures.

4 de febrer de 2009

Crea tu propia Red Social de Noticias
O participa en las muchas ya creadas. ¡Es lo último, es útil y divertido! ¿A qué esperas?
es.corank.com