Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 20755 al 20774 
AsuntoAutor
Connexió a interne iesmalgr
Re: Problemes de M Dr. Joan
Re: ? internet del Miquel F
Re: =?UTF-8?B?77+9 Antonio
Re: ? internet del Josep Pu
Impulseu més encar Dr. Joan
Re: Connexió a int aserran2
Re: Connexió a int colo
Adsl de primera i Dr. Joan
Nova guia =?UTF-8? Dr. Joan
Caire reivindicati Dr. Joan
Publicada la =?UTF Dr. Joan
Re: Caire reivindi iesmalgr
Re: Caire reivindi Miquel F
Re: Re: Caire reiv lluis ri
Re: Re: Caire reiv Dr. Joan
Re: Re: Caire reiv iesmalgr
Re: Re: Caire reiv Jordi Ma
Nova =?UTF-8?B?YWN Dr. Joan
Re: Re: Caire reiv Dr. Joan
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Pßgina principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 20783     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:Re: [aulainf] Connexió a internet del de partament d'eduació
Fecha:Domingo, 5 de Octubre, 2008  11:14:24 (+0200)
Autor:aserran2 <aserran2 @....cat>
En respuesta a:Mensaje 20777 (escrito por iesmalgrat)

Hola Josep M.

el problema és que ens volen fer creure que TOT va bé i aix˛ no és veritat, per molt europeus que volem ser estem a la cua en aquest tema. No cal citar els pa´sos que tenen una bona xarxa, em sembla que tots els coneixem. Les xarxes del nostre país estan com estan i encara que l'aparició de nous operadors ha ajudat una mica a resoldre el problema, estem encara molt lluny d'Europa.

Nosaltres tenim una altra ADSL amb telef˛nica que va molt millor, ara no ho recordo, per˛ la velocitat és acceptable i s'apropa forša a l'esperada.

Salutacions,

----- Missatge original -----
De: iesmalgrat@gmail.com
Data: Dissabte, octubre 4, 2008 19:50
Assumpte: [aulainf] Connexió a internet del departament d'eduació
Per a: aulainf@eListas.net

Hola,

sembla que aquest any comenša maleit, i despres dels diferents problemes als servidors del departament d'educació, que el cert es que no se si s'han acabat, el nostre centre si va afegir una caiguda de la connexió d'internet, que em van comentar que era a nivell del Maresme.

Ja pensÓvem que la tormenta s'havia apagat la setmana passada, dilluns vam tenir un nou incendi, jajaja, i ja tornÓvem estar sense internet.

Ahir al final ens van venir a canviar el Router, i sembla que funciona, per˛ aquí em vaig quedar amb cara de pastanaga, per no dir d'altra cosa, ja que el tŔcnic que em va preguntar per telefon si funcionava, li vaig dir que si per˛ que lent, i ell es va limitar a dir si anava internet que ja estava i que nosaltres teníem un servei de 8Mbps, com li vaig dir, diu si si, dic doncs aquí no arriben.

Aprofitant que encara tenia el tŔcnic de telef˛nica allÓ, li vaig passar un test de velocitat, el de internautas org, i per mantenir la t˛nica em va donar 1,7 Mbps, ell em va dir que ho havia testejat i que realment li donava 8, per˛ que si teníem algun problema al nostra, de concentradors, .. ell ja no sabia, a més els tets aquets no son fiables, be aix˛ ja ho se, per˛ de 8 a 1,7, hi ha una mica de distÓncia. I així es va quedar la cosa, per˛ jo amb la mosca al nas... ja que el cert es que l'escola té una linia de Tele2, i va molt més despresa, i em sembla que és de 6, per tant alguna cosa no em quadrava.

Avui aprofitant un moment que a l'escola no hi havia casi ningú, per tant si treia internet no passava res, doncs he connectat a la sortida del router un portÓtil, i he fet la comprovació, i mira per on m'ha donat el mateix resultat, ja hi podia haver pensat ahir.

Conclusió, ens prenen el pel?

És una situació genŔrica a més centres que depenen del centre de telecomunicacions de la generalitat?

Be, en realitat, m'agradaria saber com estan els altres centres.

Per cecrt un dia m'entretindre a preguntar alguna cosa de xarxes, a vera si algú em pot ajudar.

Moltes grÓcies.

Josep M SardÓ.
IES Ramon Turró i Darder
Malgrat de Mar+-------------------------------------------------------------------+ AEIC (Associació d'Ensenyants d'InformÓtica de Catalunya) http://www.aeic.es ENSENYAMENT I INFORM└TICA 1. Per un programari lliure i en catalÓ2. Mínims garantits en el currículum de l'alumnat 3. Formació professorat en el Centre, segons necessitats 4. Millora equipaments (Internet i dotacions centres) 5. Suport tŔcnic i reconeixement coordinadors/es d'informÓtica +--------------------------------------------------------------+ | Participa als F˛rums d'InformÓtica de Centres de l'AEIC!   | |                               | | - F˛rum general:  http://www.elistas.net/foro/aulainf    | | - F˛rum ofimÓtica: http://www.elistas.net/foro/oficentres  | +--------------------------------------------------------------+ ***************************************************************Per donar-te de baixa, envia un missatge aaulainf-baja@eListas.netPer obtenir ajuda, visita http://www.eListas.net/lista/aulainfEns trobarÓs a http://www.aeic.es***************************************************************Antoni Serrano Trigo

IES Carles Rahola i Llorens - Girona

Departament de Tecnologia.
Coordinació informÓtica.