Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 12115 al 12134 
AsuntoAutor
Re: Programa CAD Guillem
Re: Programa CAD Joan Llo
Re: canvi d'hora e asarri
Gestor continguts atallada
Tallafocs i sasser atallada
Re: Tallafocs i sa Artur Gu
Re: Tallafocs i sa mcano
dubte de php atallada
Re: dubte de php mrico
programa php rpalau2
Re: dubte de php aubieto
Re: dubte de php atallada
Re: Tallafocs i sa Pau Cabo
RE: dubte de php Vict˛ria
Re: Tallafocs i sa Dr. Joan
Re: dubte de php CÚsar Vß
Webcam a La Bisbal JOSEPMEJ
quotes 2004 Auxi Gar
Escola d'Estiu 200 presiden
Re: dubte de php Artur Gu
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Pßgina principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 12143     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:Re: [aulainf] dubte de php
Fecha:Viernes, 7 de Mayo, 2004  17:44:48 (+0200)
Autor:CÚsar Vßzquez <jvazquez @........es>
En respuesta a:Mensaje 12135 (escrito por atallada)

Hola A., 

1) Pel que dius crec que el que vols és una solució del tipus:

<a
href=\"hola.html?nomvariable_que_vull_passar=valor_variable_a_passar">entrar</a><br>";

i si vols passar una segona variable has d'afegir a la cadena:

"&segona_variable=valor_segona"    

i així succesivament ... passant els valors de les variables per la
capšalera. (En cap cas pots passar-li valors a un fitxer  ".html", que
jo sÓpiga, o sigui que hola.html haurÓ de ser hola.php)


2) Otra bona solució, en comptes de la solució amb el "href", és la que
apunta Vict˛ria: utilitzar un formulari amb les variables amagades
(hidden). Si ho fas amb el mŔtode "post" no aparexiran els valors a la
capšalera "http".



3) Crec que la solució correcta consisteix en utilitzar les sessions,
com ha dit algú. Pots trobar alguna ajuda amb el tema de sessions, a més
del D116, a algún manual per internet, per exemple aquí:

http://www.desarrolloweb.com/articulos/320.php?manual=12
que et portarÓ a aquesta altra pÓgina: 
http://www.desarrolloweb.com/articulos/235.php


Pots provar les solucions 1) i 2) amb aquests senzills fitxers,
anomenats: tallada.php, tallada2.php i tallada3.php

El primer utilitza un formulari per recollir les dades i passar-se-les a
si mateix. 
El primer les passa al segon amb un "href" que crec que era lo que tu
volies.
El segon al tercer amb un formulari amb camps "hidden"

================================================================
<!-- ********************  FITXER tallada.php   -->
<html>
<body>
<?php
$nom=$_REQUEST['nom'];   // aixo si tens desactivat register_globals
$clau=$_REQUEST['clau'];
if(isset($nom)){
echo("Hola $nom<br>"  );
echo ("la teva clau: $clau <br><br>");
echo "<a href= tallada2.php?nom=$nom&clau=$clau>Continuar</a>";
}else{
?>
<form name="form1" method="get" action="tallada.php">
<p>Nom: <input type="text" name="nom" size="50"></p>
<p>Clau: <input type="password" name="clau" size="10"></p>
<p></p><input type="submit" name="Submit" value="Enviar"></p>
</form>
<?php
}

?>
</body>
</html>
==================================================================
<!-- ********************  FITXER tallada2.php   -->
<html>
<body>
<?php
$nom=$_REQUEST['nom'];   // aixo si tens desactivat register_globals
$clau=$_REQUEST['clau'];
echo "Hola $nom, per segona vegada<br>";
echo "la teva clau: $clau <br><br>";

echo "<form method='post' action='tallada3.php'>";
echo "<input type='hidden' name='nom' value=$nom>";
echo "<input type='hidden' name='clau' value=$clau>";
echo "<input type='submit' name='Submit' value='Continuar'></form>";
?>
</body>
</html>
==================================================================
<!-- ********************  FITXER tallada3.php   -->
<html>
<body>
<?php
$nom=$_REQUEST['nom'];   // aixo si tens desactivat register_globals
$clau=$_REQUEST['clau'];
echo("Hola $nom, per tercera vegada<br>"  );
echo ("la teva clau: $clau");
?>
</body>
</html>
==================================================================

Salutacions cordials,
César Vázquez
IES IcÓria - BCN


El vie, 07-05-2004 a las 12:15, atallada@... escribió:
> Hola a tots,
> 
> aquests dies estic fent algunes probes de programació de 
> pÓgines php i no sé com puc passar variables d'un document php 
> a un altre. Sé que puc utilitzar un formulari per introduir 
> dades per˛ no voldria fer-ho així.
> 
> Es tracta que l'usuari una vegada s'hagi identificat es vagi 
> passant el login i la contrasenya d'un document php a un altre 
> sense tenir que introduir-lo cada vegada. Sé que amb el link 
> cal escriure alguna estructura semblant a aix˛:
> 
> echo "<a href=\"hola.html\">entrar</a><br>";        i 
> col.locar ?nomvariable_que_vull_passar=valor_variable_a_passar
> 
> per˛ no sé exactament on col.locar-ho o si em deixo algun 
> carÓcter per escriure. Algú em pot ajudar???
> 
> GrÓcies. A.
> Tallada
> 
> 
> 
> 




_______________________________________________________________________
Visita nuestro patrocinador:
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~

         Por la compra de dos o más libros del especial 
                    Novedades Editoriales
            recibe el libro ZAPATERO... !!GRATIS!!

                   + Casa.Del.Libro.com +

Haz clic aqui -> http://elistas.net/ml/132/
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~