Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 12115 al 12134 
AsuntoAutor
Re: Programa CAD Guillem
Re: Programa CAD Joan Llo
Re: canvi d'hora e asarri
Gestor continguts atallada
Tallafocs i sasser atallada
Re: Tallafocs i sa Artur Gu
Re: Tallafocs i sa mcano
dubte de php atallada
Re: dubte de php mrico
programa php rpalau2
Re: dubte de php aubieto
Re: dubte de php atallada
Re: Tallafocs i sa Pau Cabo
RE: dubte de php Victòria
Re: Tallafocs i sa Dr. Joan
Re: dubte de php César Vá
Webcam a La Bisbal JOSEPMEJ
quotes 2004 Auxi Gar
Escola d'Estiu 200 presiden
Re: dubte de php Artur Gu
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Página principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 12141     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:RE: [aulainf] dubte de php
Fecha:Viernes, 7 de Mayo, 2004  15:58:18 (+0200)
Autor:Victòria Oliu <voliu @........es>
En respuesta a:Mensaje 12139 (escrito por atallada)

No és que jo en sàpiga molt, però crec que la cosa va per aquí: 
 
Demana el valor de la variable amb un input amb name=nomvariable en un 
formulari html processat per un document php i aquest document php 
"coneixerà" la variable que tindrà per nom $nomvariable i tindrà el 
valor entrat en l'input. 
 
Si vols que més documents "coneguin" el valor d'aquesta variable, la 
pots guardar en una base de dades, cosa que pots fer en el document php 
que et processa el formulari (sempre que tinguis una base de dades en el 
servidor). D'aquesta manera no has d'anar passant el valor de la 
variable de document en document (que també es pot fer, usant un input 
hidden, però penso que no és el més adequat en aquest cas). 
 
No sé si això t'orienta una mica en el que pots de fer i com buscar les 
instruccions que necessites. Hi ha bons tutorials de php per la xarxa, a 
més del curs D116. Sempre va bé "perdre una mica d'estona", ja que més 
tard la feina rendeix molt més. 
 
Viki 
 
-----Mensaje original----- 
De: atallada@... [mailto:atallada@...]  
Enviado el: viernes, 07 de mayo de 2004 15:39 
Para: aulainf@... 
Asunto: Re: [aulainf] dubte de php 
 
Lo del curs D116 ja ho sé però no ho vull fer tant dificil.  
Simplement vull passar una variable o més d'un document php a  
un altre i un altre i així successivament... 
 
Sé que la estructrura ha de ser alguna cosa semblant a això  
però no sé on inserir el pas de variables: 
 
 
echo "<a h_ref=\"hola.html\">entrar</a><br>";        i  
col.locar ?nomvariable_que_vull_passar=valor_variable_a_passar 
 
 
A. Tallada 
> Hola. 
>  
> Hauries de treballar amb "sessions". Hi ha el curs D116 de la  
> SGTI. La part corresponent està al mòdul 5. Que no et passi  
> res... 
>  
> Si concretes més, potser et podria ajudar. 
>  
> Si algú té una recepta màgica... 
>  
> Toni Ubieto. 
>  
> > Hola a tots, 
> >  
> > aquests dies estic fent algunes probes de programació de  
> > pàgines php i no sé com puc passar variables d'un document  
> php  
> > a un altre. Sé que puc utilitzar un formulari per introduir  
> > dades però no voldria fer-ho així. 
> >  
> > Es tracta que l'usuari una vegada s'hagi identificat es  
vagi  
> > passant el login i la contrasenya d'un document php a un  
> altre  
> > sense tenir que introduir-lo cada vegada. Sé que amb el  
link  
> > cal escriure alguna estructura semblant a això: 
> >  
> > echo "<a href=\"hola.html\">entrar</a><br>";        i  
> > col.locar ? 
nomvariable_que_vull_passar=valor_variable_a_passar 
> >  
> > però no sé exactament on col.locar-ho o si em deixo algun  
> > caràcter per escriure. Algú em pot ajudar??? 
> >  
> > Gràcies. A. 
> > Tallada 
> >  
> >  
> >  
> >  
>  
>  
>  
>  
>  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_______________________________________________________________________ 
Visita nuestro patrocinador: 
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ 
 
       ¿Donde quieres pasar las Navidades este año? 
    eDreams te ofrece enormes ofertas en viajes y hoteles 
 
                        HOTELES 
                   Madrid, 1 noche 28€ 
                  Londres,  1 noche 28€ 
                NUeva York, 1 noche 55€ 
 
                        VIAJES 
                    Londres - 120€ 
                     Paris - 170€ 
                      Roma - 99€ 
                   Nueva York - 280€ 
               (Ida y vuelta incluidos) 
 
 Haz clic aqui -> http://elistas.net/ml/135/ 
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~