Inicio > Mis eListas > aulainf > Mensajes

 Índice de Mensajes 
 Mensajes 12115 al 12134 
AsuntoAutor
Re: Programa CAD Guillem
Re: Programa CAD Joan Llo
Re: canvi d'hora e asarri
Gestor continguts atallada
Tallafocs i sasser atallada
Re: Tallafocs i sa Artur Gu
Re: Tallafocs i sa mcano
dubte de php atallada
Re: dubte de php mrico
programa php rpalau2
Re: dubte de php aubieto
Re: dubte de php atallada
Re: Tallafocs i sa Pau Cabo
RE: dubte de php Vict˛ria
Re: Tallafocs i sa Dr. Joan
Re: dubte de php CÚsar Vß
Webcam a La Bisbal JOSEPMEJ
quotes 2004 Auxi Gar
Escola d'Estiu 200 presiden
Re: dubte de php Artur Gu
 << 20 ant. | 20 sig. >>
 
AULAINF
Pßgina principal    Mensajes | Enviar Mensaje | Ficheros | Datos | Encuestas | Eventos | Mis Preferencias

Mostrando mensaje 12136     < Anterior | Siguiente >
Responder a este mensaje
Asunto:Re: [aulainf] dubte de php
Fecha:Viernes, 7 de Mayo, 2004  11:20:58 (MET)
Autor:mrico <mrico @........es>

Si saps treballar amb fitxers, pots
guardar aquesta dada en un fitxer i 
recuperarla quan calgui.

> Hola a tots,
> 
> aquests dies estic fent algunes probes de programació de 
> pÓgines php i no sé com puc passar variables d'un document 
php 
> a un altre. Sé que puc utilitzar un formulari per introduir 
> dades per˛ no voldria fer-ho així.
> 
> Es tracta que l'usuari una vegada s'hagi identificat es vagi 
> passant el login i la contrasenya d'un document php a un 
altre 
> sense tenir que introduir-lo cada vegada. Sé que amb el link 
> cal escriure alguna estructura semblant a aix˛:
> 
> echo "<a href=\"hola.html\">entrar</a><br>";        i 
> col.locar ?nomvariable_que_vull_passar=valor_variable_a_passar
> 
> per˛ no sé exactament on col.locar-ho o si em deixo algun 
> carÓcter per escriure. Algú em pot ajudar???
> 
> GrÓcies. A.
> Tallada
> 
> 
> 
>